Het VVS-bestuursorgaan (vroeger Raad van Bestuur genoemd) is o.a. verantwoordelijk voor de dagdagelijkse gang van zaken van het VVS (secretariaat, boekhouding, communicatie, …). Om tot de dagdagelijkse gang van zaken te komen denkt het bestuur verder aan de toekomst en vormgeving van het VVS, nieuw beleid. Tevens organiseren wij enkele activiteiten en onderhouden wij het contact met andere organisaties, zoals UBS, Speleo-NL, ESF, …

Bovenstaande, samen met de verantwoordelijkheden van de bestuurders (zie hier onder) is een opsomming van de taken waar het bestuur zich zoals mee bezig houdt. Een volledig overzicht vind je hier:

Modifié le: 02/06/2021Taille: 75.29 KBVersion: 21.06.01

Deze taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld onder de verschillende medewerkers en bestuurders zodat elk een werkbare portefeuille heeft om zo samen verder te werken aan de toekomst van het VVS.

Wil je weten waar we de laatste maanden mee bezig waren/zijn, scrol dan verder naar beneden een lees onze blog.

De bestuurders

Dit zijn de huidige leden van het VVS-bestuursorgaan met hun functie en verantwoordelijkheden.

Je kan alle bestuurders gezamenlijk bereiken via Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..

Guido De Keyser

Bestuurder

  • Secretariaat
  • Woordvoerder (perscontact)
  • KMO-unit (ons VVS-gebouw)

Contact

Wim Janssen

Bestuurder

Contact

Johan Glibert

Bestuurder

Contact

Erik De Groef

Ontslagnemend bestuurder

Contact: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Eddy Driesen

Ontslagnemend bestuurder

Contact 

Jij?
Jij?
Jij?
Jij?
Jij?
Jij?
Jij?

 

Het VVS bestuur zit niet stil. Lees hier wat we zoals bespraken op de vorige bestuursvergadering.

Nu de herfst volop in het land is, blijven we met het bestuur actief doorwerken aan de lopende dossiers. We konden tijdens de afgelopen bestuursvergadering rekenen op de medewerking van enkele nieuwe kandidaat bestuurders, waarvoor dank. Lees verder om te weten waar we de laatste maand zoal mee bezig zijn.

Met de start van het nieuwe schooljaar net achter de rug, kwamen we met het bestuursorgaan samen om de lopende en enkele nieuwe zaken te bespreken. Een verslagje hiervan lees je hier.

De zomermaanden staan erom bekend om komkommertijd te zijn, zo ook binnen het VVS. Eind juli kwamen we met het bestuur nog eens samen om enkele lopende zaken en een nieuwe items te bespreken. Hier is een korte samenvatting van wat we in grote lijnen bespraken.

April was toch wel één van de meest hectische maanden voor het VVS-bestuur. Lees hier wat ons zoal bezig hield in april en begin mei.
 

De bestuursvergadering van 3 maart 2021 stond in het teken van o.a. een nieuwe club, de algemene ledenvergadering en een discussiepunt onder de leden van het bestuur werd afgehandeld.