Onze Algemene Ledenvergadering in 2024 wordt helemaal anders. We maken er een weekend aan zee van!

Kom mee genieten van een fantastisch weekend met uiteraard de AV op zaterdagnamiddag, maar ook een hele hoop randactiviteiten. Ga klimmen in de Oude Watertoren, geniet van een strandwandeling in de duinen of ga Oostende verkennen. Ook voor de mensen die niet aan de AV deelnemen, worden er activiteiten voorzien, zowel op zaterdag als zondag. Ook je overnachting wordt geregeld aan democratische prijzen.

In onze vorige aankondiging las je dat je vanaf 21 mei 2023 een reportage over speleologie kon bekijken op PlattelandsTV. Die reportage is een beetje naar achteren geschoven in hun zendschema. Dus geen paniek. We komen wel op TV. Je kan je collega-speleologen aan het werk zien op de volgende momenten:

Vanaf 1 februari 2023 zal er een nieuw sportdecreet van kracht zijn. Zo’n sportdecreet is wetgeving voor sportfederaties (en clubs!) en aldus verplicht om na te leven. Waar gaat het om?

Samen met andere VVS-leden na het grotten een pint pakken (of iets anders drinken), dat was het doel van het VVS Café op 23 oktober 2022. Met 27 bezoekers in onze VVS Unit maakten we er gezellige zondagnamiddag van. Voor ons was dit een geslaagde editie, getuige de sfeerbeelden.

De herdenking van Alex, die enkele weken na zijn ongeluk in de Bernard (2019) is overleden, werd al een paar keer uitgesteld. Maar op zaterdag 27 augustus 2022 is het uiteindelijk gelukt.
Hier vind je een video de herdenking, met enkele foto's en de speech van Marc De Hoon (TRT):

Hij begon als mijnwerker in Zolder en schopt het nu tot de internationale top van de speleogie. Zo start TV Limburg de inleiding van hun reportage over de jongste stap van Marc Mentens in zijn speleo-loopbaan.