Update 13 oktober 2020

Vanaf woensdag 14/10/20 schakelen we voor sport over naar code oranje. Dit al zeker in Vlaanderen, maar Wallonië en Brussel zullen de volgende dagen ook wel volgen. Met het VVS volgen we de strengere maatregelen van Sport Vlaanderen. Het artikel werd in die zin aangepast.

Wees je ervan bewust dat het virus zeer sterk aanwezig is en dat we elke verdere opflakkerering ervan dienen te voorkomen. Houdt je dus aan de opgelegde maatregelen. 

Update 7 oktober 2020

Update van het UBS document (versie 25/09/20). En een aanpassing van de algemene regels aan de beslissingen van de overheid van 06/10/2020.

Update 5 oktober 2020

Toevoeging van de corona-maatregelen op basis van de kleurcodes in de sport.

Update 24 september 2020

Aanpassing aan de algemene maatregelen n.a.v. de veiligheidsraad van 23/09/2020. In weze verandert er niet echt iets. Blijf je sociale contacten beperken, houdt een afstand van 1,5m of draag een mondmasker.

Update 4 augustus 2020

Vanuit het UBS kregen we de melding dat ze initiaties (gidsingen) in de maand augustus zeer sterk afraden. Vanuit het VVS-bestuur volgen we dit standpunt. 

De opendeur van onze VVS unit was een succes. Vele speleo's kwamen af en zagen dat het goed was.

Enkele sfeerbeelden van onze opendeur kan je vinden in onze fotogalerij.

Erik De Groef zorgde voor het vastleggen van bewegende beelden. Zijn resultaat kan je hier bekijken.

De speleologische dagen krijgen een welverdiende pluim van de FSE! Lees hun artikel in 3de nieuwsbrief van de FSE over de Speleologische Dagen.