Met de start van het nieuwe schooljaar net achter de rug, kwamen we met het bestuursorgaan samen om de lopende en enkele nieuwe zaken te bespreken. Een verslagje hiervan lees je hier.

We bespraken hoe wij, als huidig bestuur, een mogelijke toekomstige structuur voor het VVS zien. Dit ter voorbereiding van de brainstormsessie van de week nadien.

Het inwisselen van de grotsleutels loopt op zijn einde. We voorzien nog één inwisselmoment (op 08/09/21) en gaan daarna de inwisseling afronden.

Om een aantal klussen uit te voeren in onze VVS unit voorzien we begin oktober een klus-namiddag. Hierover wordt later gecommuniceerd. Enkele praktische oplossingen voor openstaande issues werden besproken.

We namen een start met de organisatie van de Speleologische Dagen van 2022. De datum werd vastgelegd op 16-18/09/2022. De locatie van de vorige zal terug worden gereserveerd (als optie). We namen wel het besluit dat het bestuursorgaan de praktische organisatie niet zelf zal uitvoeren. Hiervoor wensen we beroep te doen op de clubs/leden. Eddy zal een taakverdeling uitwerken en zorgen voor communicatie hier rond om organisatoren/medewerkers aan te trekken. De eindverantwoordelijkheid van de organisatie blijft wel in handen van het bestuursorgaan. Eddy neemt deze taak op zich. Het doorgaan van de Speleologische Dagen zal dus afhangen van het feit of we voldoende medewerkers vinden...

De Corona-maatregelen voor het sport- en verenigingsleven werden versoepeld. Onze communicatie werd hiermee bijgewerkt.

We kregen melding van een lid over het gebruik van onveilige speleo-technieken tijdens een initatie. We bespraken de melding en zullen contact opnemen met de betrokken club om dit aan te kaarten.

De volgende bestuursvergadering is gepland op 11 oktober 2021. Deze avond worden de nieuwe kandidaat bestuurders uitgenodigd om kennis te maken met het bestuur. En we plannen een gesprek met de nieuwe voorzitter van de werkgroep grotduiken.