Het VVS Webteam levert ICT-diensten (hoofdzakelijk web-technologie gebaseerd) aan het VVS bestuur, het VVS secretariaat, de werkgroepen en de clubs (voor hun VVS administratie, zoals het ledenbeheer).

Zo zijn wij onder ander verantwoordelijk voor de VVS website, de web-toepassing voor het ledenbeheer e.d., een inschrijvingsmodule (voor o.a. activiteiten voor de jongeren, WSV, Speleologosche Dagen), het aanbieden van een file sharing platform voor betere samenwerking aan documenten, ...

Met het VVS Webteam trachten we al deze tools en oplossing op te zetten op een eenvoudige en efficiënte wijze. Niet alleen eenvoudig en efficiënt in gebruik, maar ook in opzet (technisch) en onderhoud (technisch en inhoudelijk). Dit met de beschikbare middelen: mensen (tijd), budget en reeds beschikbare oplossingen op het wereld wijde web of eigen ontwikkeling.

Heb je vragen over één van deze zaken of merk je dat er iets niet werkt zoals het zou moeten zijn, contacteer dan het webteam via Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..

Heb je zin om mee te werken aan de missie van het VVS Webteam (inhoudelijk en/of technisch), contacteer dan het VVS Webteam via bovenstaand e-mailadres. Je kan meewerken op project-matige basis (veel inzet gedurende enkele maanden, bv. het opnieuw opzetten van de website) of op een vastere basis (onderhoud gedurende hooguit enkele uurtjes per week/maand).

Het VVS Webteam is op zoek naar versterking van meerdere personen onder de VVS leden.

Ben jij gepassioneerd door ICT of wil je er meer over te weten komen, dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken om het VVS Webteam ter versterken.