Het VVS-bestuursorgaan is o.a. verantwoordelijk voor de dagdagelijkse gang van zaken van het VVS (secretariaat, boekhouding, communicatie, …). Om tot de dagdagelijkse gang van zaken te komen denkt het bestuur verder aan de toekomst en vormgeving van het VVS, nieuw beleid. Tevens organiseren wij enkele activiteiten en onderhouden wij het contact met andere organisaties, zoals UBS, Speleo-NL, ESF, …

Bovenstaande, samen met de verantwoordelijkheden van de bestuurders (zie hier onder) is een opsomming van de taken waar het bestuur zich zoals mee bezig houdt. Een volledig overzicht vind je hier:

Gewijzigd: zaterdag 12 maart 2022 12:42Grootte: 238 KBVersie: 22.03.11

Deze taken en verantwoordelijkheden worden verdeeld onder de verschillende medewerkers en bestuurders zodat elk een werkbare portefeuille heeft om zo samen verder te werken aan de toekomst van het VVS.

Wil je weten waar we de laatste maanden mee bezig waren/zijn, scrol dan verder naar beneden een lees onze blog.

De bestuurders

Dit zijn de huidige leden van het VVS-bestuursorgaan met hun functie en verantwoordelijkheden (wordt de volgende weken verder up to date gezet).

Je kan alle bestuurders gezamenlijk bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Erik De Groef

Secretaris

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luc Leman

Penningmeester

  • KMO-unit (ons VVS-gebouw)

Contact

Guido De Keyzer

Bestuurder

  • Woordvoerder (perscontact)

Contact

François (Serre) Servaes

Bestuurder

Contact

Christopher Peeters

Bestuurder

Contact

Jij?
Jij?
Jij?
Jij?
Jij?
Jij?
Jij?

 

Het is even stil geweest op onze blog. De reden: we waren bezig met allerlei zaken voor het VVS. Hier een update van waar we de laatste 3 maanden zoal mee bezig waren (tussen al ons werk en bezigheden buiten het VVS door).

Het VVS bestuur zit niet stil. Lees hier wat we zoals bespraken op de vorige bestuursvergadering.

Nu de herfst volop in het land is, blijven we met het bestuur actief doorwerken aan de lopende dossiers. We konden tijdens de afgelopen bestuursvergadering rekenen op de medewerking van enkele nieuwe kandidaat bestuurders, waarvoor dank. Lees verder om te weten waar we de laatste maand zoal mee bezig zijn.

Met de start van het nieuwe schooljaar net achter de rug, kwamen we met het bestuursorgaan samen om de lopende en enkele nieuwe zaken te bespreken. Een verslagje hiervan lees je hier.

De zomermaanden staan erom bekend om komkommertijd te zijn, zo ook binnen het VVS. Eind juli kwamen we met het bestuur nog eens samen om enkele lopende zaken en een nieuwe items te bespreken. Hier is een korte samenvatting van wat we in grote lijnen bespraken.

April was toch wel één van de meest hectische maanden voor het VVS-bestuur. Lees hier wat ons zoal bezig hield in april en begin mei.