Vanaf 1 september 2021 vallen zo goed als alle Corona-maatregelen voor het beoefenen van sport in Vlaanderen en Wallonië weg.

De laatste en volledige informatie vind je steeds op de UBS website: https://www.speleoubs.be/index.php/agenda/speleo-protocoles.

Maatregelen vanaf 1 september 2021

  • Bij het sporten en bij de organisatie van sportactiviteiten in Vlaanderen en Wallonië vallen alle maatregelen volledig weg.
  • Voor publiek en voor beheerders van sportinfrastructuur blijven nog enkele controlerende maatregelen gelden. Meer informatie hierover vind je op de website van de Vlaamse Sportfederatie.
  • Horeca: mogelijk mits in acht nemen van de regels van de horeca.
  • Reizen en quarantaine: raadpleeg de huidige maatregelen die beschikbaar zijn op de volgende website: https://www.info-coronavirus.be/nl/
  • Opgelet: lokaal kunnen er strengere maatregelen gelden.

Meer informatie

Informatie over de invloed van het COVID-19 virus op het duiken en ook de gewone speleologie kan hier vinden.

De algemene maatregelen die in België gelden vind je hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/

We houden jullie verder op de hoogte via onze website, de VVS-nieuwsbrief en onze Facebook-groep

Voor verder vragen kan je terecht bij het VVS secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks bij de leden van het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het bestuur van het VVS.