Het VVS Webteam is op zoek naar versterking van meerdere personen onder de VVS leden.

Ben jij gepassioneerd door ICT of wil je er meer over te weten komen, dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken om het VVS Webteam ter versterken.

In eerste instantie zoeken we één of meerdere personen die onze website mee kunnen beheren. Hier zijn we op zoek naar iemand die meewerkt aan de inhoud en structuur van onze website. Hiervoor is geen specifieke technische kennis nodig. Kennis van HTML, CSS en Joomla is een pluspunt. Ook talenkennis van het Frans en Engels is een extraatje. We zoeken iemand die zich hooguit enkele uurtjes per week kan bezig houden met het publiceren van nieuwsberichten, opvolgen en publiceren van internationale nieuwsbrieven (zoals ESF), e.d. en mee kan werken aan de verbetering van de structuur van onze website.

Voor het meer technische werk aan onze website mogen zich ook kandidaten aanmelden. Jouw takenpakket is dan het upgraden, technisch onderhouden en verder uitbreiden van onze website. Hiervoor is kennis van Joomla (of een andere CMS) een pluspunt, evenals kennis van webhosting, PHP, HTML, CSS,… In de loop van 2021/2022 zal ook een volledige upgrade van onze website aan bod komen, waarvoor we ook extra medewerkers kunnen gebruiken.

Voor het beheer van de toepassingen voor het ledenbeheer, inschrijvingen, e.d. mogen PHP/Web-ontwikkelaars zich eveneens aanbieden.

Van elke kandidaat verwachten we engagement en inzit. We verwachten ook dat er kwalitatief werk opgeleverd wordt dat voldoet aan de functionele en technische vereisten voor het VVS.

Kandidaten kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We plannen vervolgens een gesprek (mogelijk online) om elkaar en het takenpakket beter te leren kennen.

Ook voor vragen kan je terecht op het bovenstaande e-mailadres.