De bestuursvergadering van 3 maart 2021 stond in het teken van o.a. een nieuwe club, de algemene ledenvergadering en een discussiepunt onder de leden van het bestuur werd afgehandeld.

Om te beginnen kregen we een vertegenwoordiging van de nieuwe club Decente op bezoek. Zij stelden hun project voor en vragen vanuit het bestuur werden beantwoord. De club dient nog enkele kleinere zaken in orde te brengen alvorens het bestuur beslist om hen door de laten naar de algemene vergadering als kandidaat toetredende club.

Verder werkten we verder aan de voorbereiding van de algemene vergadering. Verdere praktische afspraken werden gemaakt. Zo zullen alle kandidaat bestuurders (ook die hun mandaat vernieuwen) zich tijdens de AV voorstellen.

De lopende issues rond de grotduikgemeenschap werden verder besproken. In dit kader was er ook een zwaar discussiepunt tussen één van de bestuurders en de rest van het bestuur. Hier werd veel tijd aan gespendeerd.

Als variapuntje om te vermelden bereikte ons het nieuws dat de UBS alle sloten en sleutels van de grotten en duiksites gaat vervangen. We volgen dit verder op.