Vanaf 1 september 2021 vallen zo goed als alle Corona-maatregelen voor het beoefenen van sport in Vlaanderen en Wallonië weg.

Per 29 november 2021 worden enkele regels terug wat strenger voor indoor sportinfrastructuur (URL naar info aangepast).

De laatste en volledige informatie vind je steeds op de UBS website: https://www.speleoubs.be/index.php/agenda/speleo-protocoles.

Maatregelen vanaf 1 september 2021

  • Bij het sporten en bij de organisatie van sportactiviteiten in Vlaanderen en Wallonië vallen alle maatregelen volledig weg.
  • Voor publiek en voor beheerders van sportinfrastructuur blijven nog enkele controlerende maatregelen gelden. Meer informatie hierover vind je op de website van de Vlaamse Sportfederatie.
  • Horeca: mogelijk mits in acht nemen van de regels van de horeca.
  • Reizen en quarantaine: raadpleeg de huidige maatregelen die beschikbaar zijn op de volgende website: https://www.info-coronavirus.be/nl/
  • Opgelet: lokaal kunnen er strengere maatregelen gelden.

Meer informatie

Informatie over de invloed van het COVID-19 virus op het duiken en ook de gewone speleologie kan hier vinden.

De algemene maatregelen die in België gelden vind je hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/

We houden jullie verder op de hoogte via onze website, de VVS-nieuwsbrief en onze Facebook-groep

Voor verder vragen kan je terecht bij het VVS secretariaat via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of rechtstreeks bij de leden van het bestuur via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Namens het bestuur van het VVS.