Beste ouders, 

Beste jongeren,

Hopelijk zijn jullie het niet vergeten, maar 2019 heeft binnenkort nog een laatste jongerenactiviteit voor jullie in petto, namelijk het jongerenweekend van 16 en 17 november te Hastière (regio Namen). Hieronder de nodige info:

Voor wie:

Voor alle jongeren van  12 tot 21 jaar. Wij verwelkomen ook jongeren vanaf 10 jaar die al speleo-ervaring hebben. De grotten worden steeds gekozen in functie van het niveau en leeftijd van de deelnemers.

Waar:

We verblijven in de gîte van Hastière (Place Emile Binet, 5540 Hastière-Lavaux).

Aankomst:

Jullie zijn welkom in de gîte op vrijdag 15 november  vanaf 20.00 uur. Wie pas zaterdagmorgen komt, verwachten we ten laatste om 9.00 uur aan de gîte (deze jongeren brengen zelf een lunchpakket mee voor zaterdagmiddag).

Vertrek huiswaarts:

Zondag om 17.00 uur kunnen de jongeren weer opgehaald worden aan het station van Lustin.

Vervoer:

Indien vervoer een probleem is, gelieve dit niet alleen aan te duiden bij de inschrijving, maar ons dit ook expliciet te laten weten via mail. Zo verliezen we dit zeker niet uit het oog en kunnen we op tijd naar een oplossing zoeken. Wel willen we jullie vragen om dit zoals altijd zoveel mogelijk zelf te proberen te regelen (carpoolen, openbaar vervoer, …).

Kostprijs:

Het hele weekend kost € 30 voor VVS-leden en € 40 voor niet-VVS leden.

Wat breng je mee:

  • Persoonlijk speleomateriaal en helm. Als je zelf geen set hebt, kan je er gratis één lenen (dit kan je melden bij de inschrijving).
  • Speleopak / slechte kledij voor in de grot. Wij hebben ook een (beperkt) aantal speleopakken ter beschikking, die je gratis kan lenen.
  • Stevige bottinnen of rubber laarzen om te dragen in de grot.
  • Warme reservekledij en andere schoenen voor na de grottocht.
  • Zak om je vuile spullen in op te bergen.
  • Slaapzak (matje is niet nodig, de gîte heeft genoeg bedden).
  • Identiteitskaart.
  • Jongeren die pas zaterdagmorgen komen brengen zelf een lunchpakket mee voor zaterdagmiddag!

Inschrijving:

Inschrijven voor deze activiteit kan je vanaf nu doen via deze link.

Op het einde van de inschrijving krijg je informatie over de betaling.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch contact opnemen met Kevin 0495 34 37 77 of met Marnix 0496 27 00 00.

Wij kijken ernaar uit jullie terug te zien!

Sportieve gro(e)tjes,
De VVS-jongerenbegeleiders