Beste ouders, 
Beste jongeren, 

De jongerendag in Koekelberg zit er nog maar net op, en de volgende activiteit staat al voor de deur! Want nu de jongeren alle speleotechnieken goed onder de knie hebben, is het tijd om (opnieuw) de echte grotten in te duiken… En dat doen we tijdens het jongerenweekend te Han-sur-Lesse op 23 en 24 februari

Voor wie:

Voor alle jongeren van 12 tot 21 jaar. Wij verwelkomen ook jongeren vanaf 10 jaar die al speleo-ervaring hebben of aanwezig waren op de jongerendag. De grotten worden steeds gekozen in functie van het niveau en leeftijd van de deelnemers. 

Waar:

We verblijven in de gîte d’étappe van Han-sur-Lesse (Rue du Gîte d'Étape 10, 5580 Han-sur-Lesse).

Aankomst:

Aankomst in de gîte op vrijdag 22 februari vanaf 20.00 uur. Wie pas zaterdagmorgen komt, verwachten we ten laatste om 9.00 uur aan de gîte (deze jongeren brengen zelf een lunchpakket mee voor zaterdagmiddag).

Vertrek huiswaarts:

Zondag om 17.00 uur kunnen de jongeren weer opgehaald worden aan het station van Jemelle.

Vervoer:

Indien vervoer een probleem is, gelieve dit niet alleen aan te duiden bij de inschrijving, maar ons dit ook te laten weten via mail. Zo verliezen we dit zeker niet uit het oog en kunnen we op tijd naar een oplossing zoeken. Wel willen we jullie vragen om zoveel mogelijk zelf te proberen te regelen (carpoolen, openbaar vervoer, …).

Kostprijs:

Het hele weekend kost € 30 voor VVS-leden en € 40 voor niet-VVS leden.

Wat breng je mee:

  • Persoonlijk speleomateriaal en helm met verlichting. Als je zelf geen set hebt, kan je er gratis één lenen (dit kan je melden bij de inschrijving).
  • Speleopak/kledij voor in de grot (oude broek, trui, regenjas). Wij hebben ook een (beperkt) aantal speleopakken ter beschikking die je gratis kan lenen.
  • Stevige bottinnen of rubber laarzen voor in de grot.
  • Warme reservekledij en andere schoenen voor na de grottocht.
  • Zak om je vuile spullen in op te bergen.
  • Slaapzak.
  • Bestek (geen bord/beker).
  • Identiteitskaart.
  • Jongeren die pas zaterdagmorgen komen brengen zelf een lunchpakket mee voor zaterdagmiddag!

Inschrijving:

Inschrijven voor deze activiteit kan je vanaf nu doen via deze link. Op het einde van de inschrijving krijg je informatie over de betaling.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, mag je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch contact opnemen met Kevin 0495 34 37 77 of met Marnix 0496 27 00 00.

Wij hebben er alvast héél veel zin in!

Sportieve gro(e)tjes,

De VVS-jongerenbegeleiders