Hierbij geven we een unieke kans om alle geïnteresseerden grotfotografen bijéén te brengen om in de vernoemde grot op verschillende locaties foto’s te nemen. Op deze manier kan er van elkaar geleerd en  informatie worden doorgegeven. Bedoeling is dat we in kleine groepjes werken. En er zijn zeker mooie stukken te vinden in de grot. De foto’s kunnen achteraf tijdens de Speleologische Dagen besproken worden.

We geven zes fotografen de kans om op deze dag hier aan deel te nemen.

De grot is een gesloten grot en begint met een kleine put van ongeveer een 15m. Je hebt dus je volledig speleo-gordel nodig om af te dalen. En natuurlijk de daal en stijgtechnieken kunnen beheersen.

Ben je geïnteresseerd in deze activiteit zouden we graag van te voren weten of je beginneling of gevorderde bent op gebied van grotfotografie en met welk materiaal je werkt ! ( Camera, Flitsers, zenders, ontvangers ….)

Je laat dit weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 8 september 2019 .

Ingeval van meerdere deelnemers zal de WOFV (Werkgroep Ondergrondse Fotografie & Video) hier een gepaste oplossing voor zoeken en alle deelnemers zullen hiervan ook op de hoogte worden gesteld.

Heb je andere plannen op de Speleologische Dagen mag je altijd je gegevens doorgeven voor een andere en latere activiteit.

M.v.g.
Erik Claes